RAMEN & DEUREN ALUMINIUM

ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

 

Hieronder vindt u een kleine selectie van de door ons meest toegepaste profielmerken. Per merk zijn er verschillende opties mogelijk, afhankelijk van uw project en uw specifieke eisen. We adviseren of begeleiden u graag bij het maken van uw keuze.

 

Bekijk hieronder onze systemen van:

> Aliplast

> Aluprof

> Reynaers


.

 

 

Aliplast aluminium kozijnen is in 25 jaar uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt. Zij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve aluminiumsystemen voor ramen en deuren.

Imperial profiel

Omschrijving:

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profi elhelften die d.m.v. glasvezelversterkte polyamide-strips PA 6.6.25 van elkaar geïsoleerd worden.

> Imperial folder

Imperial
Star profiel

Omschrijving:

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profi elhelften die d.m.v. isolatiestrips van elkaar gescheiden worden.

 > Star folder


.

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

 

MB-Ferroline profiel

Omschrijving:

Het raamsysteem MB-FERROLINE is de perfecte oplossing voor de renovatie van monumentale gebouwen. Het juiste uiterlijk van de ramen blijft behouden door imitatie van originele stalen kozijnen.

> MB-Ferroline folder

 

MB-59S profiel

Omschrijving:

Het systeem MB-59S is bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van de externe bouwelementen is vereist. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages enz. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 50 mm voor de kozijnen en 59 mm voor de vleugels. Het buitenvlak van deze profielen vormen een homogeen oppervlak. De constructiediepte van de deurprofielen bedraagt zowel voor kozijnen en vleugels 50 mm. Hierdoor komen de vleugels en kozijnen zowel aan de binnen- als de buitenkant in hetzelfde vlak te liggen.

> MB-59S folder

MB-70 profiel

Omschrijving:

MB-70 is een modern aluminium systeem bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van externe bouwelementen vereist is. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages en ruimtelijke constructies. De profielen van het systeem hebben een driekamerconstructie. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 70 mm (kozijn) en 79 mm (vleugel) en van de deurprofielen respectievelijk 70 en 70 mm.

> MB-70 folder


 

. Logo-Reynaers

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Reynaers SL-38 profiel

 

 

 

 

Omschrijving:

Reynaers Slim Line 38 is een slank raam- en deursysteem dat ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. Dit systeem wordt ook wel de “steel-look” genoemd omdat het wat uitstraling betreft lijkt op ouderwetse klassieke stalen kozijnen. Uw-waarde vanaf Uw 1.0 W/m²K

 

> Reynaers SL-38 folder

 

Themis Hi