RAMEN & DEUREN ALUMINIUM

ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

 

Hieronder vindt u een kleine selectie van de door ons meest toegepaste profielmerken. Per merk zijn er verschillende opties mogelijk, afhankelijk van uw project en uw specifieke eisen. We adviseren of begeleiden u graag bij het maken van uw keuze.

 

Bekijk hieronder onze systemen van:

> Aliplast

> Aluprof

> Blyweert


.

 

Aliplast aluminium kozijnen is in 25 jaar uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt. Zij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve aluminiumsystemen voor ramen en deuren.

Imperial profiel

Omschrijving:

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profi elhelften die d.m.v. glasvezelversterkte polyamide-strips PA 6.6.25 van elkaar geïsoleerd worden.

> Imperial folder

Imperial
Star profiel

Omschrijving:

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profi elhelften die d.m.v. isolatiestrips van elkaar gescheiden worden.

 > Star folder


.

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

 

MB-Slimline profiel

Omschrijving:

MB-Slimline is een zeer slank raamprofiel met zeer goede isolatiewaarden. (Vanaf Uf-0,8 W/m²K) Dit profiel kan dienen voor naar binnen openende ramen (Draairaam, kiepraam, draai-kiepraam) en vaste ramen. Naast uitstekende thermische isolatie, kenmerkt dit profiel zich ook door zijn bijzonder goede geluidsisolatie, hoge vocht- en luchtdichtheid en duurzame constructie.

> MB-Slimline folder

 

MB-59S profiel

Omschrijving:

Het systeem MB-59S is bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van de externe bouwelementen is vereist. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages enz. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 50 mm voor de kozijnen en 59 mm voor de vleugels. Het buitenvlak van deze profielen vormen een homogeen oppervlak. De constructiediepte van de deurprofielen bedraagt zowel voor kozijnen en vleugels 50 mm. Hierdoor komen de vleugels en kozijnen zowel aan de binnen- als de buitenkant in hetzelfde vlak te liggen.

> MB-59S folder

MB-70 profiel

Omschrijving:

MB-70 is een modern aluminium systeem bestemd voor projecten waarbij thermische en akoestische isolatie van externe bouwelementen vereist is. We denken hierbij aan allerlei types ramen, deuren, inkomhallen, etalages en ruimtelijke constructies. De profielen van het systeem hebben een driekamerconstructie. De constructiediepte van de raamprofielen bedraagt 70 mm (kozijn) en 79 mm (vleugel) en van de deurprofielen respectievelijk 70 en 70 mm.

> MB-70 folder


.

Blyweert aluminium staat bekend als een degelijke, betrouwbare speler op de markt van profielen en systemen in aluminium. De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basis materialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst.

Apollo profiel

 

 

Omschrijving:

Apollo is een 2-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium dat een optimale basiskwaliteit biedt qua isolatiewaarde. Door zijn Uf-waarde tot 2,6 W/m²K is dit systeem uiterst competitief in zijn prijscategorie. Apollo biedt een oplossing voor de meeste standaard toepassingen van ramen en deuren en is zeer vlot te verwerken door geautomatiseerde bewerkingscentra, wat een positief effect heeft op de kostprijs van het eindproduct.

> Apollo folder

Themis Hi
Themis Hi profiel

 

 

 

Omschrijving:

Themis Hi is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis HI combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium.

Door de unieke gebrevetteerde Spidertechnology® van blyweert aluminium behalen we ongeziene isolatiewaarden met Themis HI (Uf waarde vanaf 1,5 W/m2K). Esthetiek en energiebesparing vormen zo het perfecte raam.

Zowel kader- als vleugelprofielen bevatten vooraan een derde kamer met extra hoekverbinding, die een verhoogde stevigheid garandeert.

> Themis HI folder

Themis Hi

 

. Logo-Reynaers

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Reynaers SL-38 profiel

 

 

 

 

Omschrijving:

Reynaers Slim Line 38 is een slank raam- en deursysteem dat ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. Dit systeem wordt ook wel de “steel-look” genoemd omdat het wat uitstraling betreft lijkt op ouderwetse klassieke stalen kozijnen. Uw-waarde vanaf Uw 1.0 W/m²K

 

> Reynaers SL-38 folder

 

Themis Hi