BRANDWERENDE SYSTEMEN ALUMINIUM

 

BRANDWERENDE SYSTEMEN

Hieronder vindt u een selectie van onze brandwerende systemen, geschikt voor zowel interne als externe ramen, deuren en wanden. We adviseren of begeleiden u graag bij het maken van uw keuze.

– Aluprof


.

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

MB-78EI / MB-78EI DPA  /  MB-118EI

Omschrijving:

Het brandveiligheidssysteem MB-78EI wordt gekenmerkt door zijn hoge dichtheid en brandwerende eigenschappen. Het voldoet aan de steeds strengere vereisten van de Poolse en Europese standaarden betreffende constructies rond veilige evacuatiezones voor mensen en zaken in een brandend gebouw. Het systeem is bestemd om interne en externe brandwerende wanden met enkele of dubbele deuren te produceren met een brandwerendheidsklasse van EI15, EI30, EI45 of EI60 volgens de normen PN-B-02851-1:1997 en PN-EN 13501-2:2005. Het systeem is in sterke mate compatibel met de standaard raam- en deursystemen MB-45, MB-60 en MB-70 van ALUPROF S.A. (ze hebben gemeenschappelijke profielen, details, beslag, bewerkingsprocessen enz.)

De constructie van het systeem MB-78 EI is gebaseerd op thermisch geïsoleerde aluminium profielen. De constructiediepte van de profielen bedraagt 78 mm. Onder andere dankzij de toepassing van speciaal geprofileerde thermische onderbrekingen met een breedte van 34 mm worden de profielen gekenmerkt door een lage U-waarde. Het systeem kan worden beglaasd met alle types brandwerende beglazingssets (vullingdikte van 8 tot 49 mm). In dit systeem zijn er ook rookdichte constructies in verschillende versies beschikbaar. Tests die zijn uitgevoerd in het Instituut voor Bouwtechniek ITB in Warschau, hebben aangetoond dat de producten die met dit systeem zijn vervaardigd, ook een erg goede akoestische isolatie bieden (tot 40 dB).

Het systeem MB-78 EI slaagde voor de tests in het Instituut voor Bouwtechniek in Warschau en kreeg de Technische Goedkeuring van het Instituut nr. AT-15-6006/2003 en ook het certificaat ITB-642/W/03.

 > MB-78EI / MB-78EI DPA  /  MB-118EI folder