VOUWDEUREN ALUMINIUM

ALUMINIUM VOUWDEUREN

Hieronder vindt u een selectie van de vouwdeuren die wij kunnen aanbieden. Er zijn verschillende opties mogelijk afhankelijk van uw project en uw specifieke eisen. We adviseren of begeleiden u graag bij het maken van uw keuze.

– Aliplast

– Blyweert


.

Aliplast aluminium kozijnen is in 25 jaar uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt. Zij bieden u een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve aluminiumsystemen voor ramen en deuren.

Panorama

Omschrijving:

Vouwwand systeem met thermische onderbreking. De vouwwand (of het harmonica deursysteem)
laat toe om ruime doorgangen te creëren. De reeks wordt opgebouwd uit een frame met daarin
ingevulde elementen. Doordat de loopwagen en het scharnier één geheel vormen, kunnen de
vleugels rechtstreeks aan elkaar gekoppeld worden.
Ter vergelijking met het standaard vouwdeur systeem (Visofold) is er hier geen verticale
tussen stijl meer nodig waardoor er minder profielaanzicht is in gesloten toestand. De vleugels
worden op een danige wijze opgesteld dat het mogelijk wordt om die elementen samen te
vouwen naar links, rechts of beide kanten.

 > Panorama folder


.

Blyweert aluminium staat bekend als een degelijke, betrouwbare speler op de markt van profielen en systemen in aluminium. De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basis materialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst.

Harmonia

Omschrijving:

Harmonia is een vouw-deursysteem  waarbij alle vleugelelementen zijdelings , zowel volledig links als volledig rechts , in accordeonvorm kunnen worden weggeschoven.

Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een perfect panoramisch uitzicht biedt op de omgeving. Harmonia biedt bijgevolg een juist antwoord op  de huidige vraag naar meer contactmogelijkheid  tussen de binnenruimtes van de woning/appartement  en de naaste omgeving : terras, tuin, zwembad, spa,… Perfect geschikt dus voor de living , de tuinkamer, het appartement met zicht op een dakterras , de veranda, de poolkamer,…

> Harmonia folder